• gratis verzending NL
  • beste kwaliteit
  • wat je ziet, is wat je krijgt
  • snelle service
  • aanbiedingen

Spirituele sieraden

Bij Hart van Steen bieden wij u verschillende spirituele sieraden aan. Dit zijn sieraden met edelstenen. Er zijn veel mensen die geloven dat edelstenen een helende werking hebben. Het genezen door middel van stenen en kristallen noemen we lithotherapie. Bent u op zoek naar helende sieraden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Echter, kiest u niet alleen voor onze sieraden vanwege de spirituele werking, maar ook omdat ze gewoon ontzettend mooi zijn. In onze spirituele sieraden en edelstenen winkel bieden we onder andere sieraden van amethist, agaat, opaal en robijn aan. Behalve echte edelstenen vindt u in de winkel ook halfedelstenen en sierstenen.

Spirituele sieraden kopen bij Hart van Steen

Als u spirituele sieraden wilt kopen, kunt u bij ons uit talloze opties kiezen. Onze handgemaakte sieraden worden van materiaal van hoge kwaliteit gemaakt door Europese artiesten. Behalve van edelstenen, worden de sieraden gemaakt van materialen als koper, zilver en RVS. Wat u ziet is ook echt wat u krijgt. Mochten de sieraden toch niet helemaal naar wens zijn, dan kunt u gebruik maken van uw 14 dagen bedenktijd. Bij ons heeft de klant altijd gelijk. Dat wij een goede service belangrijk vinden, merkt u dan ook overal aan terug. U bent bij ons altijd zeker van een snelle verzending, maar ook geven wij u graag advies. Voor gratis advies over de spirituele werking van edelstenen bent u bij ons dus ook aan het juiste adres.

Hart van Steen sieraden spiritualiteit edelstenen

Diverse soorten spirituele sieraden

Spirituele sieraden zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Een halsketting, oorstekers, oorknoppen, amuletten en nog veel meer, u vindt het allemaal in onze webwinkel. De stenen met helende kracht kunnen in diverse soorten sieraden geplaatst worden. Zo vindt u in onze winkel altijd een sieraad dat goed bij u past. Spirituele sieraden vormen overigens ook een uniek en perfect cadeau. Wanneer iemand speciaal voor u is, zijn deze volledig handgemaakte sieraden zeer leuk om cadeau te doen.

Prachtige sieraden op aanvraag

Wilt u graag mooie sieraden met een spirituele werking? Laat ons dan weten naar wat voor sieraden u zoekt. We kunnen ook individuele bestellingen realiseren. In en rondom Tilburg hebben we een eigen bezorgservice. Voor € 3 extra kunt u de sieraden laten bezorgen. Woont u niet in de omgeving van Tilburg? Dan kunnen we de sieraden uiteraard ook gewoon op de post doen. Heeft u vragen over onze sieraden? Neemt u ook dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is 7 dagen per week te bereiken. Wanneer u vragen over onze sieradenwinkel in Tilburg heeft, kunt u dus altijd bij ons terecht.