• gratis verzending NL
  • beste kwaliteit
  • wat je ziet, is wat je krijgt
  • snelle service
  • aanbiedingen

MISSIE

"Als je iets wilt, helpt het hele universum je om deze droom te bereiken."

Hart van Steen sieraden spiritualiteit edelstenen

 

               De passie voor stenen bindt ons al jaren. Het helpt ons in goede en in slechte tijden. Aanvankelijk als hobby, daarna als levensstijl en nu wijden wij ons er professioneel aan.

 

     Ons team bestaat uit mensen die alle aardse elementen vertegenwoordigen, die samen op het werk een geweldige en positieve energie-atmosfeer creëren. 

 

              Het idee van de winkel is lang geleden ontstaan en is zich al een tijdje gaan ontwikkelen in onze gedachten. We willen niet zomaar een sprankelende online winkel zijn. We willen uitzonderlijke mensen om ons heen verzamelen die onze planeet begrijpen en zich bewust zijn van hun belang en wat ze betekenen. Mensen voor wie stenen niet zomaar mooie stukjes steen zijn, maar een specifiek medium waardoor ze verbinding maken met de aarde en al haar krachten. Mensen die bewust deelnemen aan het grote mysterie van het leven. 

 

        Met onze activiteiten willen we onder andere ambachtelijke edelstenen promoten. Uit de grond gewonnen schatten die door ingewikkeld werk in een samenwerking met onbegrensde menselijke fantasie in kleine meesterwerken met een ziel zijn omgezet. Deze items zijn heel persoonlijk. Zo uniek dat ze de kracht van amuletten hebben. Daarom is hun juiste selectie zo belangrijk voor ons.

 

                                                                      Jouw Hart van Steen Team