• gratis verzending NL
  • beste kwaliteit
  • wat je ziet, is wat je krijgt
  • snelle service
  • aanbiedingen

HEREN SIERADEN

Wilt u prachtige heren sieraden met edelstenen kopen die met de hand zijn gemaakt? Bekijk dan de collectie op Hartvansteen.com!


Heren sieraden kopen doet u bij Hart van Steen!

Wilt u graag mooie, betekenisvolle heren sieraden kopen? Dan bent u bij Hart van Steen op de juiste plek! Wij hebben namelijk ook voor mannen diverse en unieke sieraden ontworpen. Daarnaast kunt u bij ons ook voor diverse edelstenen terecht. Bekijk onze collectie heren sieraden op deze pagina.

Wat is Hart van Steen?

Hart van Steen is opgericht door Prem en Thomas. Zij hebben ieder een passie voor edelstenen en spiritualiteit. Vanuit deze passie is de behoefte ontstaan om edelstenen en betekenisvolle sieraden te verkopen, waardoor uiteindelijk Hart van Steen werd opgericht. Elk sieraad in deze webshop maken we zelf met materialen die wij ook zelf zorgvuldig hebben uitgekozen. Hierdoor vindt u bij ons unieke heren sieraden met elk zo hun eigen krachten, eigenschappen en effecten.

Welke heren sieraden vindt u op Hart van Steen?

Wij hebben met veel zorg diverse heren sieraden samengesteld. Elk sieraad is handgemaakt, wat betekent dat er veel tijd, zorg en aandacht aan is besteed. En dat maakt de heren sieraden van Hart van Steen extra bijzonder. Neem bijvoorbeeld de Leren armband met gestreepte vuursteen. De vuursteen helpt u in balans te komen, doordat de steen u helpt om structuur in uw leven aan te brengen en daarnaast uw discipline en concentratie bevorderd. Hierdoor kan het chaotische en snel afgeleide mensen helpen om meer praktisch en doelgericht te worden. Bovendien kan deze steen u helpen bij in de zoektocht naar uzelf.

Nog een mooi heren sieraad zijn onze koperen armbanden. Koper heeft een pijnstillende werking. Door koperen armbanden te dragen, worden de verbindingen in het lichaam opgenomen. Daarnaast beperkt koper de invloed van het magnetisch veld en de invloeden van elektrische apparatuur.

Op zoek naar unieke cadeaus? Kies voor heren sieraden!

In Nederland zijn nog niet veel heren sieraden te vinden, laat staan unieke sieraden die een bepaalde betekenis hebben. Door het zorgvuldig selecteren van de materialen voor de heren sieraden die wij maken en de tijd en aandacht die aan wij aan elke sieraad besteden, zijn alle heren sieraden die u in de webshop ziet uniek.

Niet alleen een uniek, maar ook een persoonlijk cadeau om te geven

Al eeuwenlang worden sieraden met bepaalde gedachtes of uit bepaalde beweegredenen gegeven. Denk hierbij bijvoorbeeld een aan beloftering of vriendschapskettingen. Heren sieraden kunnen dus een enorm speciaal en persoonlijk cadeau zijn. Bent u om een speciale reden op zoek naar een sieraad voor een man die u een bepaalde boodschap wilt geven of die u een bepaalde belofte wil doen? Of misschien wilt u iemand graag helpen met een sieraad dat van bepaalde materialen is gemaakt. De heren sieraden uit onze collectie dienen hier perfect voor.

Unieke heren sieraden kopen doet u bij Hart van Steen!

Zoals u ziet, kunt u bij Hart van Steen prachtige heren sieraden kopen die elk hun eigen betekenis en functie hebben. Hierdoor zijn onze heren sieraden prachtige geschenken om aan uzelf of een ander te geven. Op deze pagina ziet u welke heren sieraden wij in ons assortiment hebben opgenomen.