• gratis verzending NL
  • beste kwaliteit
  • wat je ziet, is wat je krijgt
  • snelle service
  • aanbiedingen
Hart van Steen sieraden spiritualiteit edelstenen zilver edel straat

De EDELSTRAAT verbergt in zijn steegjes de magie en schoonheid van stenen betoverd in buitengewone zilveren sieraden, die eersteklas vakmanschap, nobel karakter en kostbare natuur combineert met de positieve energie van stenen en de bijbehorende spirituele vernieuwing.

Dit is ons antwoord op uw verfijnde fantasieën. Een poging om een ​​balans te vinden tussen het dilemma van "hebben" of "zijn", waar men kan hebben door te zijn en zijn door te hebben. En onze twee tegenstrijdige ying-yang naturen voor eens en voor altijd te verzoenen.Ons volledige assortiment aan koperen sieraden vindt u hier.

Klassiek en modern, minimalistisch en van ver zichtbaar halskettingen van natuursteen zijn er in verschillende uitvoeringen. Hun kleuren maken de sieraden aantrekkelijk en geven het karakter. Elke natuursteen vertelt een ander verhaal, waardoor zelfs het meest bescheiden ornament een product met een ziel wordt. Wij geven u natuurstenen in de vorm van colliers, onderscheiden door originele kleuren en verfijnde vormen. Sommigen van hen zullen een geweldige aanvulling zijn op je dagelijks leven, anderen zullen zichzelf bewijzen tijdens grote events. Vind sieraden naar jouw smaak en voel de kracht van natuursteen die eruit voortvloeit! Onze kettingen zijn zowel modellen met veel stenen aan een koperen ketting als modellen met een stenen hanger aan een zilveren of gouden ketting. Blader door de hele collectie om een ​​ketting te vinden die speciaal voor jou is gemaakt!

In dit aanbod hebben wij halskettingen van natuursteen verzameld. Elk in een andere stijl!

Diversiteit - zij is het die moderne vrouwen zo speciaal maakt. Sieradenliefhebbers hebben zoveel stylingmogelijkheden dat ze elke dag andere sieraden kunnen dragen. Colliers gemaakt van natuursteen zijn een specifiek type accessoires. Het is nauw verwant aan de gunstige eigenschappen die de alternatieve geneeskunde eraan toekent. Volgens haar heeft elke natuursteen een ander effect op het menselijk lichaam, waardoor het beter gaat functioneren. Het is waar dat we niet kunnen garanderen dat een halsketting van natuursteen zal werken als een helende amulet. We kunnen echter beloven dat de sieraden uit deze collectie intimiderend zijn met hun schoonheid en originele kleuren. Laat je verrassen door de ontwerpen die we aanbieden en schaf een ketting met natuursteen aan. Het kan een amethist ketting of een citrien ketting zijn, maar ook heel veel andere sieraden in kleurrijke versies. Als je van uniforme sieraden houdt, zet dan in op één steen, bijvoorbeeld jaspis. Houd je meer van regenboogcombinaties? Bestel decoraties met veel stenen voor jezelf, zo creëer je een harmonieus geheel. Houd er rekening mee dat kettingen van natuursteen prachtig staan ​​in combinatie met steenaccenten aan de pols. Ze kunnen vergezeld gaan van een natuursteen armband of een armband van natuurlijke parels. Met behulp van stenen is het ook de moeite waard om het gezicht te markeren - zilveren oorbellen zullen een interessante aanvulling op de ketting zijn. Onze Hart van Steen winkel biedt hoogwaardige sieraden waar je lang plezier van zult hebben. We nodigen je uit!