• gratis verzending NL
  • beste kwaliteit
  • wat je ziet, is wat je krijgt
  • snelle service
  • aanbiedingen

HEMATIET

HEMATIET SPIRITUELE WERKING

 

Hematiet verhoogt uw kwaliteit van leven, maakt u gelukkig en geeft u energie in alle situaties. Het helpt om gedachten te concentreren, vergemakkelijkt meditatie en kalmeert negatieve straling.
Hematiet is goed voor denken en geheugen. Het geeft kracht en moed.

Het werkt sterk op spiritueel vlak. Het helpt de verlegen door het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te vergroten. Het helpt dwangmatig gedrag en verslavingen te overwinnen. Het wordt geassocieerd met het basischakra, dus verantwoordelijk voor materie en veiligheid. Het voegt meer wil toe aan het leven en ontwikkelt betrouwbaarheid. Het verhoogt ook de geloofwaardigheid. Verwijdert beperkingen die de eigenaar voor zichzelf heeft ingesteld.

Het helpt om oplossingen te vinden voor de gevolgen van de eigen niet altijd goede beslissingen. Bovendien zal het ons gemakkelijker maken om de fouten van het leven te aanvaarden als een les voor de toekomst, niet als een catastrofe. Op mentaal niveau helpt hematiet bij concentratie en de vorming van originele ideeën. Het vestigt de aandacht van de geest op de basisbehoeften om te overleven.

Het is een beschermende steen - hij sluit het auraveld af zodat ongewenste energieën onze sfeer niet binnendringen. Het lost alle negatieve energieën op en voorkomt dat ze worden geabsorbeerd. Het herstelt het gevoel van controle. Het brengt vrede en harmonie tot leven. Het wordt ook aanbevolen om het in uw handen te houden als u erg nerveus bent.

Hematiet absorbeert alle negatieve energieën als een spons. Hematiet beïnvloedt de kristallen op een alomvattende manier, zuivert ze, laadt ze op met de energie van de aarde en tegelijkertijd aarden ze.