• gratis verzending NL
  • beste kwaliteit
  • wat je ziet, is wat je krijgt
  • snelle service
  • aanbiedingen

GABBRO

GABBRO SPIRITUELE WERKING

 

Gabbro, behorend tot de mineralen van kracht, heeft de sterkste vibratie omdat het wordt bezocht door Pluto zelf. Net als de heer van de onderwereld is hij een machtige en een rijke man. Het heeft een verbazingwekkende reeks kleuren, van licht indigo-violet tot zwart (verbindingen van toermalijn, zwarte onyx, olivijn, pyriet, labradoriet ...). Het heeft echter zeer goede energie omdat het, in tegenstelling tot toermalijn of onyx, de energie niet blokkeert, maar transformeert. Gabbro, bekend als de steen van tovenaars (de sprookjessteen van Asgard), heeft de schatten van de aarde in zich. Het is een symbool van spirituele rijkdom!

Gabbro verwijst naar een grote groep donkere, grofkorrelige rotsen. Het is een steen van macht en krijgers. Direct zonder geweld!

 

Gabbro zou "Reign" en "Power" promoten. Het helpt om het onvoorziene te verkennen, wat de gebruiker helpt om mensen en gebeurtenissen onder controle te houden. Het beschermt de verwaarloosde of de verwaarloosde; Gabbro zou dissonantie en geweld verzachten. Gabbro verbindt zich met het Hogere Zelf en wekt de energie van het derde oog; het verwijdert alle blokkades tussen het laagste en hoogste basischakra.
Volgens magie - het helpt om karmische banden te verbreken, brengt dromen om onze bestemming te verklaren.
Het wordt de steen van tovenaars en heksen genoemd vanwege zijn plutonische oorsprong en verborgen effecten. In astrologie betuttelt hij de tekens van Schorpioen, Steenbok, Waterman, Vissen, hij regeert de huizen: 11 (vrijheid), 12 (de onzichtbare wereld - bescherming), 8 (rijkdom-transformatie), 10 (carrière).