• gratis verzending NL
  • beste kwaliteit
  • wat je ziet, is wat je krijgt
  • snelle service
  • aanbiedingen

DIERENRIEM STENEN

♈︎ ♉︎ ♊︎ ♋︎ ♌︎ ♍︎ ♎︎ ♏︎ ♐︎ ♑︎ ♒︎ ♓︎

Hart van Steen sieraden spiritualiteit edelstenen dierenriem dieremriemtekens

Vind stenen, mineralen en sieraden die ervan zijn gemaakt voor het bijbehorende sterrenbeeld. Geluksstenen voor de dierenriem Stier, Ram, Leeuw, Kreeft, Waterman, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Maagd, Weegschaal, Vissen en Tweelingen.

sieraden voor dierenriem, stenen, edelstenen, hanger, hart van steen, ketting, astrologie, zodiac, gelukstenen
DIERENRIEMTEKEN STENEN
♈︎ Ram (21.III-20.IV) HEMATIET - Verzamelt verspreide energie en geeft Ram kracht. Zelfs in de moeilijkste tijden houdt dit mineraal hem levendig. Hematiet helpt hem te leren van successen en mislukkingen in het leven, en leert hem geduld en voorzichtigheid. CARNEOOL - Ondersteunt Ram bij de uitvoering van zijn ideeën en schenkt hem doorzettingsvermogen en creativiteit. Het brengt vreugde in zijn leven en stelt hem in staat om van het moment te genieten. JASPIS - Geeft Ram doorzettingsvermogen en geduld zonder zijn hartstocht te doven. Hij voegt voorzichtigheid en wijsheid toe aan zijn impulsieve energie. Hij geeft hem mededogen en geeft hem de aanzet om goed te doen. GRANAAT - Een granaatappelvariëteit met een donkerrode kleur stelt Ram in staat fysieke liefde sterker te ervaren en zijn seksuele potentieel bewuster te gebruiken. Granaten van deze kleur geven de kracht, wil en energie om constructieve ondernemingen uit te voeren, Ram op het goede spoor te zetten en hem de doelen te onthullen waarnaar hij moet streven. AMETHIST - Voor Ram is dit een belangrijke complementaire steen. Dankzij de amethist krijgt een persoon die onder dit teken is geboren, het vermogen om zijn interieur te kennen en de spirituele aspecten van zijn wezen te openen. Bovendien ontwikkelt amethist het vermogen om op te offeren voor anderen. TOERMALIJN - Dankzij de rode of donkerroze variant van dit mineraal krijgt Ram energie gericht op specifieke doelen. Dit stelt je in staat om je eigen zwakheden in je eentje te bestrijden. ROBIJN - Bevordert de spirituele ontwikkeling van Ram. Ruby maakt Ram meer bereid om zich te wijden aan doelen voor spirituele groei. Deze steen versterkt zijn intuïtie en geeft hem creatieve kracht.
♉︎ Stier (21.IV-20.V) AGAAT - Dankzij agaat krijgt Stier weer vertrouwen in zichzelf. Onder zijn zorgzame invloed kan hij dingen doen die doorzettingsvermogen en geduld vereisen. AVENTURIJN - Hiermee kan Stier weer op krachten komen en rust ontlenen aan de omringende natuur. Dankzij aventurijn verenigt het zich met de krachten van de natuur, wat Stier een gevoel van veiligheid en levensvreugde geeft. CITRIEN - Dankzij de donkere variëteit van dit mineraal herwint Taurus welzijn en zelfvertrouwen. Citroenen helpen Stier om zijn gevoelens eerlijk en vrij te uiten. Het stelt hen meer open voor nieuwe ervaringen en kan daaruit conclusies trekken. MALACHIET - Maakt Stier meer open voor veranderingen in zijn leven. Het stelt Stier in staat zich te ontdoen van de structuren die hem beperken en geeft hem de kracht en moed om te genieten van wat het lot ook brengt. Deze steen verdiept ook zijn liefde en begrip voor zichzelf en andere mensen. MOSAGAAT - Dankzij hem krijgt Stier harmonie en balans met de krachten van de natuur. Deze steen geeft hem nieuwe vitaliteit en een gevoel van veiligheid. ROZENKWARTS - Hiermee kun je je gevoelens uiten en liefde brengen in het leven van Stier. Het geneest ook de wonden van zijn hart en stelt hem open voor andere mensen. Maakt Stier gevoeliger voor de schoonheid van natuur en kunst. Het stelt je ook in staat om de schoonheid in de natuur van andere mensen te zien en de ziel van de kunstenaar te ontdekken. CHRYSOCOLLA - Hij laat Stier leven volgens de wetten van de natuur en opent de weg om het mysterie van het universum te leren kennen. Hij vult zijn hart met liefde, vreugde en vrede. SMARAGD - onthult de geheimen van het leven aan Taurus en laat hem uitkomen in wat hij doet. Het verdiept de liefde in zijn hart en maakt van dit gevoel een drijvende kracht voor ontwikkeling op alle niveaus van zijn. Initieert en ondersteunt het vernieuwingsproces. SAPPHIRE - Dankzij hem neemt het vertrouwen van Taurus in de realiteit van het ondenkbare toe. Sapphire is bevorderlijk om ons te wenden tot de superieure, onverwoestbare kracht die ons leven leidt en zijn acties accepteert.
♊︎ Tweelingen (21.V-21.VI) CARNEOOL - De helderdere variëteit stabiliseert het leven van Gemini. Het zorgt ervoor dat ze hun voeten op de aarde houden en hun doelen bereiken zonder onnodige verspilling van energie. TIJGEROOG - Motiveert Tweelingen om diep in hun ziel te kijken en daar ware vervulling te vinden. Het bevordert mentale flexibiliteit, wat volledig nieuwe horizonten van intellectuele cognitie opent.’ AMBER - Geeft Tweelingen warmte en welzijn en helpt bij het wegwerken van nervositeit en angst. Dankzij barnsteen maakt Gemini het gemakkelijker om te ontspannen en het leven te ontmoeten. Het bevordert de realisatie van verborgen dromen en verlangens. CITRIEN - Helpt Tweelingen om te gaan met emotionele problemen. Ontwikkelt het vermogen om van zijn eigen fouten te leren, waardoor hij constructieve conclusies kan trekken uit zijn eigen fouten. Het bevordert de intellectuele ontwikkeling van Tweelingen. TOPAZ - Gouden Topaas geeft Tweelingen kracht waardoor ze hun eigen interieur kunnen vinden. Het versterkt de tederheid van het hart, de liefde en de levensvreugde. Het geeft wijsheid en vergroot het intellect, waardoor Tweelingen de wereld om hen heen en de verschijnselen die zich daarin voordoen, kunnen begrijpen. CHALCEDOON - De blauw-witte variëteit van chalcedoon beïnvloedt het vermogen van Tweelingen om zichzelf te beheersen, helpt om naar hun innerlijke stem te luisteren en er inspiratie uit te halen. Dankzij chalcedoon krijgt Gemini het vermogen om kennis op een duidelijke en heldere manier over te brengen. AQUAMARIJN - Helpt Tweelingen open te staan voor innerlijke kennis. Het verheldert en zuivert de geest en ziel van Tweelingen en brengt liefde en waarheid uit hen naar boven. BERGKRISTAL - In Tweelingen verwijdert deze steen geleidelijk de blokkades van geest en ziel. Het is een kennisbron waarmee je kennis kunt verdiepen en doorgeven.
♋︎ Kreeft (22.VI - 22.VII) JADE - Heeft een balancerend en kalmerend effect. Dankzij jade kan Kreeft de charmes van de wereld gemakkelijker absorberen. Deze steen maakt Kreeft meer open voor andere mensen. CHALCEDOON - Helpt het hart van Kreeft zuiver te houden, zodat het een zender kan zijn van de krachten die uit de natuur voortkomen. OPAAL - Geeft Kreeft gevoelens diepte en vitaliteit. Het stelt je in staat om te genieten van verschillende manifestaties van het leven. Het verdiept het begrip voor andere vormen van zijn. SMARAGD - Het heeft een regenererend en verjongend effect op Kreeft. Het verdiept het begrip van Kreeft van krachten en wezens die buiten de zichtbare wereld opereren. CARNEOOL - Door de heldere variatie kan Kreeft het verleden vergeten en vol vertrouwen stromen. Het maakt de gevoelens van Kreeft hardnekkig en bevordert de creatieve uiting van gedachten en gevoelens. AVENTURIJN - Geeft Kreeft emotionele rust door interne onrust te verlichten. Het stelt je in staat om rust en kracht uit de natuur te halen. JASPIS - Beïnvloedt het vermogen van Kreeft om anderen met onbaatzuchtige zorg te bedekken. Het versterkt zijn doorzettingsvermogen en realiteitszin. KORAAL - Geeft Kreeft een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Heeft invloed op het vermogen van Kreeft om zich aan te passen aan veranderende levensomstandigheden.
♌︎ Leeuw (23. VII-23. VIII) CITRIEN - Geeft Leeuw warmte en zelfvertrouwen. Het helpt je om je zwakheden en onvolkomenheden beter te zien, wat bijdraagt aan hun grotere innerlijke perfectie. Heeft invloed op de ontwikkeling van creatieve vermogens. BERGKRISTAL - Beïnvloedt de interne ontwikkeling van Leo en elimineert obstakels voor zijn perfectie. TIJGEROOG - Opent de geest van de leeuw, leert hem zijn eigen fouten te herkennen en naar binnen te kijken. Het laat zien dat het geheim van welzijn diep in een persoon ligt, niet in de buitenwereld. DIAMOND - Motiveert Leo om constant te streven naar perfectie. Het helpt bij het onverschrokken nastreven van het doel, ongeacht de mening van anderen. AMBER - Heeft invloed op het succes van alle inspanningen van Leo en de succesvolle uitvoering van zijn plannen. Het helpt uw welzijn te verbeteren en geeft u een gevoel van warmte en comfort. GRANAAT - Geeft moed aan Lion en versterkt zijn wilskracht. Het beïnvloedt het succes van alle ondernomen ondernemingen. ROBIJN - Opent begrip voor de essentie van liefde. Het helpt om alle liefde om te zetten in concrete acties om goed te doen. TOPAZ - Zijn gouden variëteit herleeft en versterkt het interieur van Leo, en leert hem tevredenheid en kracht uit zichzelf te halen. Het helpt om alle ervaringen en levenservaringen goed te verwerken, terwijl het de vrijgevigheid en vriendelijkheid van Leo verbetert.
♍︎ Maagd (24. VIII-23. IX) AMETHIST - Het verzoent de spiritualiteit van de Maagd met haar lichamelijkheid en geest. Versterkt de behoefte aan altruïsme.Ontwikkelt het vermogen om zaken intuïtief te begrijpen. LAPIS LAZULI - Helpt u uw intuïtie te vertrouwen op de Maagd. Het opent de geest van de Maagd voor een begrip van de universele wetten die de wereld regeren. Het geeft het vermogen om alle problemen en problemen in een bredere context te zien. CARNEOOL - Hij geeft Maagd een gevoel van veiligheid en zekerheid en brengt tegelijkertijd spontaniteit in haar leven. Het vergroot de vreugde van het uitvoeren van dagelijkse taken. SAFFIER - Het reinigt en vernieuwt het inwendige van de Maagd en opent haar voor spirituele en goddelijke zaken. Het helpt bij het bereiken van innerlijke veiligheid en zelfvertrouwen. TIJGEROOG - Helpt Maagd uit een blinde vlek te komen door haar geest te verscherpen en de grenzen van rationeel denken te bepalen. Het leert je vertrouwen in jezelf te vinden. CITRIEN - Geeft Maagd het vermogen om met haar eigen ervaringen om te gaan en leert haar rationeel te denken. Het verzacht alle angst en zorgen. Het opent de geest van een Maagd voor nieuwe ervaringen en ideeën. Citroenen leren de Maagd ook om zichzelf te vertrouwen en haar succes bij inspanningen te verzekeren. JASPIS - Versterkt het gevoel van bescheidenheid van de Maagd en haar behoefte om belangeloos hulp te bieden aan anderen. Het bevordert het gezond verstand, helpt kracht, energie en bereidheid tot leven en handelen te putten uit de natuur. AMBER - Versterkt het vertrouwen in het leven en het vermogen om te ontspannen. Hij brengt warmte in haar gedachten en daden. Het helpt om verlegenheid en nervositeit kwijt te raken. Zorgt voor succes bij inspanningen. SODALIET - Richt de gedachten van de Maagd op essentiële zaken. Hij leert de Maagd om haar innerlijke wijsheid te gebruiken en toe te passen in het dagelijks leven. Hij geeft de Maagd rust en innerlijke focus.
♎︎ Weegschaal (24.IX-23.X) SAPPHIRE - Ondersteunt Weegschaal bij het vinden en begrijpen van zichzelf. Hij communiceert de liefde voor de waarheid en de vrede van de ziel aan Weegschaal, en onderwijst gehechtheid en trouw. CHRYSOCOLLA - Helpt Weegschaal om innerlijke harmonie en vrede te bereiken. Het leert je genieten van de schoonheid van het universum en leven in balans met de natuur. JASPIS - Leert het belang van doorzettingsvermogen en helpt bij het bereiken van de gestelde doelen. Ondersteunt betrokkenheid bij activiteiten ten behoeve van anderen. ROZENKWARTS - Helpt de balans innerlijke harmonie te ontdekken en naar buiten te brengen. Het stelt je in staat om van emotionele problemen af te komen en leert je te genieten van het leven. Rozenkwarts ondersteunt creatieve vermogens. AQUAMARIJN - Helpt Weegschaal om een manier van leven te vinden. Dankzij aquamarijn leert Weegschaal zijn intuïtie te gebruiken en erop te vertrouwen. TOERMALIJN - De roze variëteit beïnvloedt de zaken van het hart van Weegschaal, waardoor haar liefde meer kracht krijgt. JADE - Leert Weegschaal om vreugde en vrede te halen uit de schoonheid van de natuur en helpt bij het bereiken van haar doelen. Jade leert ook rechtvaardigheid naar anderen toe en geeft diepte aan emotionele relaties. KUNZIET - Helpt Weegschaal om van liefde te genieten en verwijdert alle obstakels die het realiseren van die liefde in de weg staan. KORAAL - De roze variëteit geeft Weegschaal standvastigheid in het liefdesleven. Dankzij het roze koraal gaat Weegschaal vakkundig om met emotionele problemen.
♏︎ Schoorpioen (24.X-22.XI) MALACHIET - Helpt de Schorpioen om verslavingen te genezen en slechte gewoonten af ​​te schaffen. Het leert begrip voor zichzelf en anderen, waardoor het meer open staat voor de wereld en mensen. JASPIS - De rode (bloedige) variatie brengt de Schorpioen de kracht en wijsheid van de natuur over en ondersteunt onbaatzuchtige activiteiten. TOERMALIJN - De rode variëteit ondersteunt Schorpioen bij het wegwerken van gefossiliseerde emotionele gewoonten en opent de weg naar ontwikkeling. De zwarte variant helpt om jezelf te bevrijden van negatieve energieën. HEMATIET - Geeft Schorpioen kalmte en vrede en leert hoe hij zijn kracht kan regenereren. Het helpt om moeilijkheden te overwinnen met behulp van eerdere ervaringen. OBSIDIAAN - Beïnvloedt het onderbewustzijn van de Schorpioen, waardoor je eerder onuitgesproken emoties kunt ervaren en consolideren. ROBIJN - Dankzij hem leert Schorpioen seksuele en emotionele driften om te zetten in onvoorwaardelijke liefde. GRANAAT - Ondersteunt de moed en kracht van Schorpioen. Het stelt hem in staat om de seksuele ervaring te verdiepen. OPAAL - Door de zwarte variëteit kan Schorpioen de angst voor de wereld kwijtraken. AMETHIST - Laat Schorpioen geloven in de gunstige effecten van vertrouwen en toewijding aan het leven met een geliefde man. Het leert je je eigen intuïtie te gebruiken en ontwikkelt onbaatzuchtigheid. AGAAT - Het stelt de Schorpioen in staat innerlijke helderheid en zuiverheid te vinden. Dankzij agaat leert Schorpioen met de geest te voelen.
♐︎ Boogschutter (23.XI-21.XII) AMETHIST - Helpt Boogschutter zin in het leven te vinden en op zijn eigen kracht te vertrouwen. Dankzij de amethist vindt Boogschutter gemakkelijker zijn eigen plek in het leven. AVENTURIJN - Zijn groene variëteit geeft Boogschutter rust en kracht, waardoor hij de spirituele krachten leert kennen die de natuur en de wereld regeren. SODALIET - Dankzij sodaliet legt Boogschutter meer nadruk op mentale cognitie. Sodalite ondersteunt ook Boogschutter in zijn toewijding aan de behoeften en wetten van de natuur. CHRYSOCOLLA - Helpt Boogschutter om zich niet te laten beïnvloeden door andere mensen bij het uiten van zijn gedachten. Het heeft een positieve invloed op het succesvol behalen van de vooropgestelde doelen. SAPPHIRE - Helpt Boogschutter om diepte te geven aan zijn doelen, hem afleidend van de buitenkant. Saffier is bevorderlijk voor meditatie. TOPAZ - De blauwe variëteit brengt meer orde in het leven van Boogschutter. Topaz opent Boogschutter voor innerlijke inspiratie, verdiept zijn oprechtheid in relaties met andere mensen. CHALCEDOON - Dankzij chalcedoon wordt Boogschutter beheerster en gevoeliger voor zijn eigen interieur als inspiratiebron. Chalcedoon leert Boogschutter om zijn gedachten duidelijk en duidelijk uit te drukken. OBSIDIAAN - Het heeft een positieve invloed op het proces van het vinden van kennis in jezelf. LAPIS LAZULI - Maakt Boogschutter meer vertrouwend op zijn intuïtie en innerlijke stem. Hij helpt Boogschutter zijn inzichten en gedachten over te dragen en toe te passen in het dagelijks leven. OPAAL - Opent de geest en het hart van Boogschutter voor de wereld. Het heeft een positieve invloed op de interne ontwikkeling van Boogschutter, waardoor nieuwe, tot nu toe gesloten gebieden erin worden onthuld en geactiveerd.
♑︎ Steenbok (22 XII-19 I) JASPIS - Maakt Steenbok geduldiger en constanter. Het bevordert zijn bescheidenheid en de noodzaak om voor het welzijn van anderen te werken. OBSIDIAAN - Helpt je de waarheid te zoeken in je eigen onderbewustzijn. Het heeft een positieve invloed op het proces van het loslaten van verstarde emotionele structuren. BERGKRISTAL - Het bevordert meditatie en het vermogen om in jezelf te kijken. Het helpt Steenbok om van zijn duistere kanten af ​​te komen. TOERMALIJN - De groene en zwarte variëteiten helpen Steenbok bij het oplossen van moeilijkheden die het bereiken van zijn doelen in de weg staan. Groene toermalijn ondersteunt ook het bereiken van welzijn, terwijl zwart - welzijn. ROOKKWARTS - Helpt Steenbok de zin van het leven te vinden door hem open te stellen voor de wereld. DIAMOND - Helpt Steenbok om zich te concentreren op de dingen die voor hem het belangrijkst zijn. Dankzij de diamant zuivert Steenbok zijn emoties en baant hij zich zelfverzekerder een weg door het leven. MAANSTEEN - Helpt Steenbok om van verharding af te komen en zijn gevoelens beter te accepteren. Het vergroot het vertrouwen in de wijsheid van het hart, helpt interne blokkades in het emotionele leven te overwinnen, helpt om emotioneel open te gaan. De maansteen heeft een positief effect op de menselijke relaties.
♒︎ Waterman (21.I-19.II) TURKOOIS - Vult Waterman met inspiratie, rust en kracht om de gestelde doelen te bereiken. Het biedt bescherming tegen nadelige invloeden van anderen. CHRYSOCOLLA - Helpt Waterman om innerlijke onafhankelijkheid te behouden en inspireert hem om zijn dagelijkse taken te vervullen. Het versterkt het vermogen tot empathie en harmonieus samenleven met anderen. Dankzij chrysocolla kan de Waterman kracht en rust putten uit de natuur. OPAAL - Het opent Waterman voor de wereld, waardoor hij kan genieten van het leven en zijn eigen ervaringen. TOPAZ - De blauwe variant helpt Waterman zich open te stellen voor de wereld en andere mensen. Dankzij blauwe topaas is Waterman beter in staat om met zijn eigen emoties om te gaan. AQUAMARIJN - Geeft Waterman een groter gevoel van grenzeloosheid en vrijheid, en een liefde voor het vinden van waarheid en liefde. Het helpt Waterman zijn "ik" te begrijpen. Aquamarijn geeft Waterman de mogelijkheid om zich vrij uit te drukken. FLUORIET - De lichtblauwe variëteit ontwikkelt in Waterman het vermogen om intuïtief te denken en te handelen. SAPPHIRE - De lichtblauwe variant leert Waterman om bepaalde ideeën, plannen en taken prioriteit te geven. Helpt Waterman direct zijn doel en de weg ernaartoe te vinden.
♓︎ Vissen (20.II-20.III ) TURKOOIS - Het beschermt de vis tegen ongunstige en ongewenste invloeden. Dankzij Turquoise weet de Vis het leven van alledag beter. KORAAL - Geeft Vissen meer stabiliteit en het vermogen om te stromen zonder conflict met de stroom van het leven. OPAAL - Leert Vissen om hun eigen ervaringen te gebruiken, zelfs de onaangename ervaringen. JADE - Ondersteunt en verdiept de bescheidenheid, empathie en het zachte karakter van Vissen. Hij geeft de Vissen harmonie en kalmte. AQUAMARIJN - Opent Vissen voor liefde en waarheid. Het inspireert Vissen om zich duidelijk en creatief uit te drukken. FLUORIET - De paarse variëteit ontwikkelt het vermogen om intuïtief te handelen en bepaalde situaties aan te voelen. SAPPHIRE - De blauwe variant helpt je jezelf te vertrouwen in het vinden van je eigen weg. Blue Sapphire helpt de Vissen onderscheid te maken tussen illusies en waardige doelen. MAANSTEEN - Verhoogt de gevoeligheid van Vissen en het vermogen om met anderen mee te voelen. Het harmoniseert het emotionele leven van Vissen, harmoniseert de soms tegenstrijdige gevoelens en stelt je in staat er innerlijke kracht uit te putten. AMETHIST - Geeft Vissen meer vertrouwen in menselijke relaties, harmonieert perfect met de energie van Vissen. KUNZIET - Helpt de Vissen te genieten van elke liefde die ze ervaren. Het geeft richting aan de acties van Vissen op weg naar het bereiken van hun doelen.

Wat is dierenriem?

De geschiedenis van dierenriemtekens begint duizenden jaren geleden, toen de Sumeriërs in het oude Mesopotamië de sterren aan de hemel toewezen aan de sterrenbeelden die ze definieerden, die we nu de dierenriem noemen. De volgende stap was om het pad van de zon in 12 delen te verdelen, die elk een specifiek sterrenbeeld kregen toegewezen. Vanuit de vallei van twee grote rivieren reisde astrologie naar Europa, waar de Grieken astrologie en de kunst van waarzeggerij ontwikkelden. Als gevolg van deze ontwikkeling is elk teken van de dierenriem in verband gebracht met een lijst met edelstenen die zich onderscheiden door een specifiek effect. Deze lijst is in de loop van de tijd enigszins veranderd, maar in 1912 werd een universele, nu bekende, lijst van dierenriemedelstenen samengesteld en gepubliceerd.