• gratis verzending NL
  • beste kwaliteit
  • wat je ziet, is wat je krijgt
  • snelle service
  • aanbiedingen

IDOCRASE (VESUVIANIET) SIERADEN

Oeps..! Het lijkt erop dat dit product uitverkocht is. Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product via ons contact formulier.

IDOCRASE (VESUVIANIET) SPIRITUELE WERKING

 

 

Vesuvianiet heeft een sterke vibratie die je zal helpen om je hartsverlangen te volgen.

 

Het is genoemd naar afzettingen die zijn gevonden bij de vulkaan op de Vesuvius, maar wordt ook Idocrase genoemd.

 

Zijn actie helpt je om de energie van het ego teniet te doen.

Zijn vibratie is een sterk hulpmiddel voor spirituele groei en voorwaartse beweging in je leven.

Idocrase of Vesuvianiet met zowel paarse als groene in
Het heeft sterke metafysische eigenschappen, die je helpen de verlangens van het hogere zelf en de ware verlangens van het hart te omarmen.

 

Het is een dierenriem-geboortesteen voor Boogschutter en Steenbok, en wordt vaak gevonden in sieraden omdat het prachtige geboortesteen-sieraden maakt.

 

Waar komt het vandaan? Idocrase & Vesuvianiet Betekenis
De oorspronkelijke betekenis van de naam Idocrase heeft betrekking op het klassieke Griekse woord 'Eidos'.

 

De betekenis van de naam van Vesuvianietsteen heeft betrekking op de locatie waar het werd gevonden op de Vesuvius in Italië.

 

Het wordt ook gevonden in Quebec, Canada en op verschillende locaties in de VS, waaronder Vermont en Maine.

 

Het wordt ook Idocrase genoemd, afhankelijk van waar het wordt verkocht, en beide namen zijn acceptabel.

 

In de juwelenhandel mag het vaker als Idocrase verkocht worden.

Het kan wit, lichtblauw, paars, rood, geel, bruin, geelgroen of groen zijn. Sommige stenen kunnen paarse kleuren hebben binnen dezelfde steen.

 

Als je op zoek bent naar het antwoord op wat Vesuvainiet is, de minerale samenstelling van deze steen is gehydrateerd silica.

 

Deze natuurlijke groei van groene stenen kan in een massieve, compacte vorm zijn, of in korte prismatische of piramidale kristallen, die prachtige kristallen sieraden maken.

Er is mij ook verteld dat sommige plaatsen een soortgelijke steen verkopen als Vasanite of Vessonite, en hoewel het dezelfde steen kan zijn, weet ik niet zeker of dit het geval is.

 

Waarom zou je het gebruiken?
Dit is een mooie steen die in alle chakra's zal werken, en hoewel zijn vibratie positief is voor alle chakra's, resoneren sommige kleuren sterker binnen bepaalde chakra's.

 

Hoewel het werkelijke resultaat kan afhangen van de kleur, dragen de diepgroene stenen de vibratie van het hartchakra en het hogere hartchakra, net als de lichtere groene Vesuvianietstenen.

De lichtgroene stenen zullen trillen in zowel de hartchakra's als in de zonnevlechtchakra.

Deze stenen specifieke energie is krachtig om deze chakra's te verenigen, en zal je helpen om je hartsverlangen te volgen.

Vaak controleert het ego je wil, en deze energie domineert een groot deel van je leven, en je kunt je beperkt voelen en niet in staat zijn je ware pad te volgen.

De zonnevlecht houdt de energie van de wil vast en deze lichtgroene steen zal je wil bevrijden en je in staat stellen de energie van het hart te verenigen met de wil en je ware roeping te volgen.

De moed om je hart je leven te laten beheersen, wordt mogelijk gemaakt door de vibratie van de geelgroene Idocrase-stenen.