• gratis verzending NL
  • beste kwaliteit
  • wat je ziet, is wat je krijgt
  • snelle service
  • aanbiedingen

LARIMAR SIERADEN

Oeps..! Het lijkt erop dat dit product uitverkocht is. Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product via ons contact formulier.

LARIMAR SPIRITUELE WERKING

 

Faciliteren van innerlijke wijsheid en uiterlijke manifestatie.

 

Larimar is een aardhelende steen. Het verbindt zich met de natuur en gaat onevenwichtigheden in de energie van de aarde tegen.

 

Larimar helpt de keel te genezen en te versterken. Door het keelchakra te openen, bevordert het zelfvertrouwen en moedigt het ons aan om onze diepste waarheden en angsten te uiten.

 

Vooral nuttig bij het verwijderen van zelfopgelegde blokkades en beperkingen, helpt Larimar ons om controle over ons leven te krijgen door zelfsaboterend gedrag op te lossen, schuldgevoelens te verminderen en angst weg te nemen.

 

Larimar is een prachtige meditatiesteen. Het kalmeert snel en moeiteloos de geest en schenkt innerlijke rust. Het verhoogt op natuurlijke wijze het bewustzijn en vergemakkelijkt het contact en de communicatie met de engelenrijken.

 

Larimar brengt harmonie en helpt bij het balanceren van de yin-yang-energieën, waardoor onze mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten worden verenigd. Het is uitstekend geschikt voor het loskoppelen van de meridianen en het oplossen van energieblokkades, met name in hoofd, nek en borst.

 

Larimar omarmt liefde en vreugde en opent het hart door ons onvoorwaardelijke liefde te laten uiten.