• gratis verzending NL
  • beste kwaliteit
  • wat je ziet, is wat je krijgt
  • snelle service
  • aanbiedingen

HAVIKSOOG SIERADEN

Oeps! Het blijkt dat dit sieraad verkocht is... laat ons het weten als u in dit product geïnteresseerd bent! :)

HAVIKSOOG SPIRITUELE WERKING

 

Het haviksoog vertegenwoordigt het alziende oog. Het heeft subtiele trillingen, goed voor meditatie en bescherming. Het helpt om angsten en obsessies te verwijderen. Het maakt de geest helder. Het stimuleert grote krachten. Goed als talisman tijdens nachtreizen en tijdens nachtwerk. Het haviksoog geeft de eigenaar vrede, rijkdom, overvloed en overvloed.

 

 

Het haviksoog versterkt de activiteiten van de bloedsomloop, darmen en benen. Ontdekt psychosomatische oorzaken die rug- en nekpijn veroorzaken. Het haviksoog is zeer effectief als het gaat om het wegnemen van verschillende beperkingen en stereotypen van negatieve gedachten. Het stelt je in staat om alle problemen vanuit een breder perspectief te bekijken.

 

 

Het vermindert het pessimisme en de neiging om anderen de schuld te geven van problemen die we zelf hebben veroorzaakt. Deze steen onthult tot nu toe verborgen gevoelens en problemen uit het huidige of vorige leven. Het bevindt zich op het derde oog en helpt de oorzaak van de blokkering te ontdekken.