• gratis verzending NL
  • beste kwaliteit
  • wat je ziet, is wat je krijgt
  • snelle service
  • aanbiedingen

CITRIEN SIERADEN

De meeste citrienen die op de markt verkrijgbaar zijn, worden gewonnen als amethist of rookkwarts, die tijdens het verhitten een gouden kleur krijgen.

 

Het kwarts waar citrien vandaan komen wordt gevonden in Madagaskar, Brazilië, de VS (Colorado), Birma, Spanje, Namibië, Schotland en Rusland.

 Natuurlijke citrinen worden gewonnen in Brazilië. De beste kwaliteit komt uit de Braziliaanse staat Rio Grande do Sul, met name de Serra- en Ira-mijnen.

Citrinen uit Montezuma in Brazilië worden groen bij verhitting, met een kleur die lijkt op beryllium (heliodium) en chrysoliet.

CITRIEN SPIRITUELE WERKING

 

Citrien is een steen die helpt om de stabiliteit en veiligheid in de materiële sfeer te behouden, evenals om tevreden te zijn met het professionele leven. Citrien energie heeft een positief effect op mensen die een nieuwe baan of project starten, aanzienlijke financiële middelen investeren en het bijbehorende risico nemen. Over het algemeen is Citrien bedoeld voor alle ondernemende mensen die zich op hun gemak voelen bij een groot aantal taken en constante veranderingen. In al deze situaties heb je moed, kracht, overtuigingskracht, logisch denken en een sterke interne motivatie nodig. Citrienen zijn een succesfactor die moed geeft bij zakelijke onderhandelingen. Het is de moeite waard om sieraden met Citrien te dragen op de dag van belangrijke professionele gesprekken of moeilijke beslissingen.

 


Tegelijkertijd mogen mensen met het hierboven beschreven profiel een gezonde afstand tot professionele zaken niet overslaan en rusten van het leven op de verslavende "adrenaline". Een heel belangrijk element is dus om een ​​evenwicht te bewaren tussen verschillende levenssferen, waarbij het dragen van Citrien kan helpen.

 


Citrienen zijn perfect voor mensen die zich niet op een werkplek bevinden met routinematige, repetitieve en fantasieloze activiteiten of vol met vooraf opgelegde taken. Deze steen is voor degenen die met veel creatieve energie professioneel werk willen combineren met hun passie en er pas dan voldoening uit halen.
Citrien is ook een steen van welvaart. Het trekt veel goede kansen of evenementen en de juiste mensen om ons te helpen bij onze professionele ontwikkeling, promotie, het starten van ons eigen bedrijf of het overwinnen van de financiële crisis.