• gratis verzending NL
  • beste kwaliteit
  • wat je ziet, is wat je krijgt
  • snelle service
  • aanbiedingen

CAIRO NACHT SIERADEN

CAIRO NACHT SPIRITUELE WERKING

 

De Nacht van Caïro is een steen voor Vissen.

 

Caïro Nacht is geen mineraal, maar een synthetische steen - glazuur, of liever aventurijnglas. Ze worden op dezelfde manier verkregen als die bij toeval (per aventura) in de 17e eeuw werden verkregen door de Venetiaanse familie Miotti. Er zitten glanzende koperdeeltjes in het glazuur.

Hoewel het een synthetische steen is, wordt aangenomen dat het helende eigenschappen heeft bij lithotherapie. Waarom? Welnu, glas begint met een zandkorrel en het is een volledig natuurlijk materiaal en wordt gecrediteerd met helende eigenschappen. Aan de andere kant heeft koper, waarvan de glitters zijn ingebed in glaskralen, ook veel gunstige eigenschappen.

 

Dus welke eigenschappen worden toegeschreven aan de Nacht van Caïro? Het wordt beschouwd als een gelukssteen, een energiegenerator. Een steen die de kalmte verhoogt, energie geeft, emoties stabiliseert, helpt bij depressie, kalmeert angst. Cairo Night bevordert de gedachtenstroom tussen mensen, schrikt ongewenste mensen af. Het is ook een steen van kennis en leren die je helpt het licht in het donker op te merken en naar de sterren te reiken.