• gratis verzending NL
  • beste kwaliteit
  • wat je ziet, is wat je krijgt
  • snelle service
  • aanbiedingen

9 mineralen die helpen apathie en verdriet te verjagen

Gepubliceerd op 4 oktober 2021 om 10:34

Gevoelens van verdriet, spijt en eenzaamheid zijn meestal negatieve gevoelens van korte duur die ons allemaal van tijd tot tijd raken. Erger nog als ze een chronische aandoening worden die ons hele leven negatief beïnvloedt. Dan hebben we genezing nodig. Mineralen en hun vermogen om negatieve trillingen te absorberen en de energiebalans te herstellen, kunnen daarbij zeer behulpzaam zijn.

Er zijn altijd twee kanten aan de medaille in het leven. Net zoals licht niet kan bestaan ​​zonder duisternis, zo kan geluk zich ook niet manifesteren zonder verdriet. Natuurlijk wil ieder van ons zich altijd gelukkig voelen. Het is echter belangrijk om te beseffen dat het de lagere trillingen, zoals verdriet en melancholie, zijn die ons in staat stellen de hogere energieën te herkennen. Het is de moeite waard om te leren hoe we onze vibraties kunnen verhogen als we ons verdrietig en depressief voelen, zodat we niet te lang in het donker blijven hangen.

Niet alleen zijn stenen nuttig voor het omgaan met moeilijke gedachten en emoties, ze versterken ook je fysieke gezondheid. Ze zijn betrouwbaar in het absorberen van schadelijke energieën, het verbeteren van de stemming, het verhogen van trillingen en het versterken van helende krachten. Bovendien kunnen we door met kristallen te werken ons bewustzijn vergroten en nieuwe ervaringen opdoen.

Voordat we onze emoties helen, is het de moeite waard om de tijd te nemen om te begrijpen waarom we ons verdrietig voelen en hoe die emotie ons leven beïnvloedt.

 

Deze periode van bezinning is de eerste stap naar genezing. We moeten nadenken over het verleden en de volgende vragen beantwoorden:

• Hoe beïnvloedt verdriet mijn dagelijks leven en leven vandaag?
• Hoe vaak heb ik de afgelopen maand verdriet ervaren?
• Hoe reageer ik op alledaagse ervaringen als ik verdrietig ben?
• Komt hetzelfde verdriet regelmatig naar voren?
• Is één situatie de oorzaak van mijn verdriet?
• Hoe heeft het ervaren van negatieve energieën mijn welzijn op fysiek en emotioneel niveau beïnvloed?
• Hoe zou het loslaten van verdriet mijn leven veranderen?

Zo'n oefening zal ons ertoe brengen een kaart te maken die laat zien hoe verdriet in ons leven verschijnt en hoe het ons dagelijks leven beïnvloedt.

Dankzij dit zullen we de patronen en het gedrag kunnen zien die gepaard gaan met de vorming van negatieve gedachten. Dit alles zal de genezing en het proces van kalmerende emoties vergemakkelijken bij het werken met kristallen.

Hier zijn negen van de meest effectieve kristallen voor emotioneel evenwicht en betrouwbare helpers bij emotionele genezing. We kunnen ze gebruiken om onze stemming te verbeteren, onze vibraties te verhogen en onszelf weer te voelen.

1. Amethist - Van alle kristallen die voor emotioneel evenwicht zorgen, is amethist een van de krachtigste. Elimineert woede en angst. Het verlicht verdriet en spijt. Het helpt je ook om je verlies te verwerken. Het is de perfecte verbinding tussen het emotionele, mentale en fysieke lichaam.
2. Rozenkwarts - introduceert rustgevende en helende energie in het hartchakra en bevordert zelfliefde. Het biedt comfort, rust en ontspanning in tijden van verdriet, en helpt ook om de dagelijkse stress het hoofd te bieden. Rozenkwarts is een steen waarmee we meer geluk, vreugde en vitaliteit kunnen ervaren.

3. Agaat - deze steen helpt om allerlei emotionele trauma's te overwinnen, evenals de negativiteit en bitterheid van falen. Geneest woede, geeft moed om een ​​nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen. De voordelen die agaat met zich meebrengt, zijn te danken aan zijn kracht, die de aura stabiliseert, reinigt en negatieve energieën transformeert.
4. Citrien - Citrienen zijn een kristal van vitaliteit en zonneschijn. Het stimuleert optimisme, voegt motivatie toe en genereert een stabiele, sterke houding in ons. Het helpt ook om uit het verleden te komen, nieuwe mogelijkheden en perspectieven te zien.

5. Lepidoliet - dit verbazingwekkende kristal wordt beschouwd als een van de beste stemmingsstabilisatoren. Het helpt mentale en emotionele onevenwichtigheden in evenwicht te brengen en zorgt voor helderheid van geest. De rustgevende vibraties brengen je innerlijke rust en een gevoel van verbondenheid.
6. Lapis Lazuli - is een kristal van expressie en waarheid. Het brengt helderheid van geest en bevrijdt van onderdrukte gevoelens, waardoor je jezelf kunt uiten. Het bevordert ook zelfbewustzijn en acceptatie.
7. Rookkwarts - Rookkwarts helpt depressies te verlichten, negatieve gedachten te overwinnen en emotionele blokkades op te heffen. Het transformeert ook negatieve energieën van emoties zoals woede, spijt, jaloezie en verdriet in positieve krachten.

8. Tijgeroog - door met deze machtige steen te werken, kunnen we het vertrouwen en de energie krijgen die we nodig hebben om obstakels te overwinnen en onze uitersten in evenwicht te brengen. Tijgeroog zal helpen blokkades op te heffen, angst en zorgen te verminderen en ons zo beschermende energie te geven die ons een gevoel van veiligheid geeft.
9. Larimar - dit kristal brengt liefde en vrede aan de eigenaar. Het balanceert gemakkelijk extreme emoties en is een grote hulp voor mensen met emotionele stoornissen.

Door reflectie, zuivering van energie en het vestigen van nieuwe, ondersteunende intenties, zullen we in staat zijn het verdriet en de duisternis die ons omringen te beheersen. En de stenen en hun helende energie zullen ons op een buitengewone manier ondersteunen in dit proces.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.