• gratis verzending NL
  • beste kwaliteit
  • wat je ziet, is wat je krijgt
  • snelle service
  • aanbiedingen

Dit is hoe we dit seizoen sieraden dragen! In 2021 is er een regel: hoe meer hoe beter. Vergeet minimalisme! Geef de sieradengekte op.

Gepubliceerd op 12 maart 2021 om 09:20

Tot voor kort heerste het principe van het gebruik van delicate sieradenaccenten. Tijden en trends veranderen echter. 2021 is een echte barokke in stijl en een renaissance voor gedurfde creaties. Dit jaar betreden we een hele nieuwe wereld van sieraden die onze emoties en persoonlijkheid uitdrukken, individualiteit benadrukken en schokkend met hun verfijnde vorm en manier van dragen zijn.

 

In het voorjaar en de zomer zullen  damessieraden een accessoire zijn dat zelfs de styling van het huis aantrekkelijker maakt. We zullen het overal bij dragen - ook in een zeer decoratieve en prachtige versie. Dus welke modieuze sieraden domineren dit seizoen?

 De tijden van gelaagde sieraden, brutaal tentoongesteld, talrijk en kleurrijk, in de ogen ronddraaiend en intimiderend zijn aangebroken, rechtstreeks van de kaptafel van Marie Antoinette. Draag sieraden op de meest modieuze manier - in laagjes. Ja, in lagjes!
Als je van experimenteren houdt, zijn lente en zomer een goed moment om de hipste sieradentrends uit te proberen. Het blijkt dat kettingen van elkaars gezelschap houden en er geweldig uitzien in combinatie met elkaar. Als je van vormen en kleuren houdt, kies dan voor edelstenen die de zonnestralen ook mooi weerkaatsen. Een leuk idee is een natuursteen choker met een regulerende ketting waardoor we hem ook als ketting kunnen dragen. Eenmaal gekocht gaat een ketting jarenlang mee en kan hij op veel verschillende manieren worden gebruikt. Het werkt zowel op dagelijkse basis als tijdens geweldige avonduitstapjes.Een andere interessante trend zijn langere kettingen (tot 70 cm) met grote hangers gemaakt van mooie sieradenvormen of grote stenen zoals labradoriet of agaat - perfect te combineren met lente- zomer- of avondjurken. Als een chique kledingelement voegen ze niet alleen charme toe, maar ook een soort magie en gratie, waardoor je lang in de herinnering blijven van iedereen die je ontmoeten.Verrassend genoeg wordt asymmetrie steeds populairder. Het dragen van één grote oorbel, of twee verschillende, lijkt een interessant en gedurfd alternatief voor klassieke outfits. Vooral als de manier om dergelijke ornamenten te maken ongebruikelijk is. En zo'n uniciteit is kenmerkend voor wire-wrapping of sieraden gemaakt van alternatieve materialen zoals koper of artistiek staal. Speciaal de wire-wrapping maakt zijn grootste tijden door. Deze sieraden zijn een garantie voor uniciteit - ze worden met de hand gemaakt, met een tijdrovende methode gebaseerd op de verbeeldingskracht van de maker. Sprookjesachtige patronen geweven van sieradendraad zijn een geweldig idee voor originele juwelen. Duurzaamheid is het belangrijkste voordeel van deze methode. Vlechten van zilver of staaldraad zijn hard en zullen na verloop van tijd niet vervormen. Als we ze op de juiste manier beschermen, oxideren ze niet en veranderen ze niet van kleur. U zult uw omgeving verbazen en betoveren met dit soort sieraden. We kennen niemand die de schoonheid ervan niet zou bewonderen.Volgens Cosmopolitan kwamen in 2021, afgezien van asymmetrische oorbellen en lange kettingen met een grote hanger, parels - in elke editie - terug in de gunst. Bovendien moeten ze zo groot en zo talrijk als mogelijk zijn - passende tot rijk en shiny outfit. Oorbellen met veelkleurige edelstenen zijn ook in de mode, die kunnen worden gecombineerd met vakantiearmbanden in de boho- of charms-stijl.Het is ongelooflijk dat sieradenmode zich in zulke relatief moeilijke tijden op zo'n verfijnde en fantastische manier heeft ontwikkeld. We hopen dat deze trend zich voortzet en dat de straten gevuld zullen worden met prachtige creaties, bijvoorbeeld door een indrukwekkende wire-wrapped juwelen met opvallende edelstenen.«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.