• gratis verzending NL
  • beste kwaliteit
  • wat je ziet, is wat je krijgt
  • snelle service
  • aanbiedingen

Tijgeroog - de steen van geluk!

Gepubliceerd op 3 februari 2021 om 18:58

Veel tradities associëren het tijgeroog met een gelukkig lot en bescherming tegen charme. Deze steen werkt als een remedie om jezelf te bevrijden van trauma's en complexen.

Het tijgeroog is een broze, ondoorzichtige steen en is een zeldzaam mineraal. Het is een van de variëteiten van kwarts. Als je hem in je hand draait, heb je de indruk dat de goudbruine strepen verschuiven en van grootte veranderen. Dit optische effect wordt irisatie genoemd.

Het wordt gewonnen in Zuid-Afrika, India, Mexico, Brazilië, Australië, Rusland en Oekraïne.

Het tijgeroog heeft sinds de oudheid als amulet gediend. Romeinse legionairs geloofden dat deze stenen beschermden tegen dood en verwondingen in de strijd. Dit mineraal kan je van charme redden en zorgen voor succes en rijkdom. Het tijgeroog is ook een steen van geluk, vreugde en optimisme. Het geeft je een goed humeur, helpt bij het definiëren en bereiken van doelen. Het geeft helderheid van denken en versterkt de wilskracht.

Deze steen werkt best voor zodiakale stier, leeuw en een weegschaal.

Het tijgeroog wordt gekenmerkt door glanzende banden van bruin en geel. Deze kleuring bindt hem gelijktijdig met de energie van de aarde en de zon. Met hun hulp creëert het een staat van hoge vibraties die spirituele energie naar de aarde brengen. Het zorgt ervoor dat het zonnevlechtchakra harmonieus kan werken. Volgens alternatieve geneeskunde beïnvloedt het ook het hele menselijke spijsverteringssysteem.

 

Het versterkt de innerlijke kracht die nodig is om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het bestrijdt angsten en helpt je je eigen capaciteiten te ontdekken en je creatieve capaciteiten te ontgrendelen. Het vrolijkt je op in tijden van crisis en geeft je weer zelfvertrouwen. Het ondersteunt de behandeling van stoornissen die het gevolg zijn van depressie of neerslachtigheid.

Naast de onschatbare energie-eigenschappen is de Tijgeroog ook een aantrekkelijke en populaire verzamel- en siersteen. Het wordt soms gebruikt als sieradenstenen voor het maken van artistieke sieraden en decoratieve objecten. Dankzij dit kan het ook ons ​​oog plezieren en esthetische verlangens bevredigen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.