• gratis verzending NL
  • beste kwaliteit
  • wat je ziet, is wat je krijgt
  • snelle service
  • aanbiedingen

Amber - de schat van de Oostzee

Gepubliceerd op 30 januari 2021 om 20:30

Deze keer presenteren we een steen van de zon, de gloed van de zee, een echte zonnedruppel. Amber, of barnsteen, is zonne-energie die levenskracht, succes en schoonheid zal brengen. 

 

Amber is niet precies een steen per se. Het is een versteende hars die is voortgekomen uit oeroude bomen. Het verzamelde zich onder hun schors, wat een vorm van bescherming tegen klimaatverandering zou kunnen zijn. Het komt voornamelijk voor langs de kust van de zee, maar is ook te vinden in post-glaciale sedimenten.

De gevonden barnsteenklompjes kunnen wit tot donkerbruin van kleur zijn. Amber wordt ook gedolven in rode, blauwe en groene kleuren. Soms zijn insecten en planten ingebed in de hars, waardoor wetenschappers het beeld van de fauna- en florawereld kunnen nabootsen zoals die bestond vóór de ijstijd.

 

Amber is de belichaming van succes. Het dragen ervan geeft de eigenaar vertrouwen en innerlijke kracht om zijn doelen te bereiken. Bovendien stelt het u in staat om uzelf te begrijpen, uw welzijn te verzekeren, de angst voor veroudering weg te nemen en het vermogen te geven om van het huidige moment te genieten. Het reinigt de atmosfeer van kamers en vangt negatieve energieën op. Met zijn hulp werden charmes en vloeken in de oudheid verwijderd.

Amber heeft het vermogen om de juiste polariteit van de cellen van ons lichaam te herstellen, wat de energietoestand van het lichaam verbetert.

 

U kunt in verschillende vormen genieten van de voordelen van amber. Het is gemaakt van kralen, kettingen, oorbellen, armbanden, maar ook kussens, vloerkleden en dekens, haarbanden, lampen, waterfilters en een tinctuur die in heel Europa bekend is.

 

Barnsteen komt praktisch overal ter wereld voor, maar de Baltische barnsteen is het populairst en waardevolst in sieraden. Het wordt ook gewaardeerd in alternatieve geneeswijzen. In de 5e eeuw voor Christus werden handelsexpedities georganiseerd om barnsteen te kopen. Ze volgden de Amberroute die begon bij de Adriatische Zee en eindigde bij de Baltische Zee.

 

Als u op zoek naar prachtige barnsteen bent, bevindt u zich op de juiste plek. Bekijk onze Baltische barnsteen producten:


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.