• gratis verzending NL
  • beste kwaliteit
  • wat je ziet, is wat je krijgt
  • snelle service
  • aanbiedingen

Labradoriet - Tempel van de sterren

Gepubliceerd op 14 december 2020 om 09:52

 

Er zijn mineralen waarvan de effectieve reflecties lijken op het licht van dag en nacht. Deze omvatten de zonnesteen en de maansteen. Het is echter labradoriet, een zustersteen van beide mineralen, die veilig de steen van de sterren kan worden genoemd. Het is belangrijk om te kijken naar de juiste hoek, die het hele scala van verborgen kleuren en de verbazingwekkende innerlijke gloed van deze schijnbaar grijze steen onthult.

 

 

Labradoriet wordt de "Tempel van de Sterren" genoemd en brengt helderheid in het denken, terwijl het openstaat voor de wijsheid van het universum. Het wordt beschouwd als een steen die verlichting brengt van staten van angst, hopeloosheid en depressie. Het vervangt deze door enthousiasme, zelfvertrouwen en inspiratie.

 

Het unieke kleurenspel dat lijkt op alsof het licht van binnen is opgesloten, is een kenmerk dat labradoriet tot een unieke edelsteen maakt. De juiste cabochon-snede brengt het interne vuur naar voren en zo wordt labradoriet meestal gemalen. Het vereist veel oefening: Ten eerste is de steen erg bros en ten tweede maakt alleen de juiste snijhoek het effectieve kleurenspel zichtbaar op het oppervlak van de steen.

 

 

Labradoriete cabochons ziet er geweldig uit in ringen, oorbellen en kettingen gemaakt in de soutache of beading techniek, want ze zijn de centrale, meest in het oog springende element van de sieraden.

 

 

In ons aanbod vindt u zowel prachtige handgemaakte sieraden met labradoriet als individuele exemplaren van deze prachtige edelsteen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.