• gratis verzending NL
 • beste kwaliteit
 • wat je ziet, is wat je krijgt
 • snelle service
 • aanbiedingen

BETAALMETHODES

Veilig betalen bij HART VAN STEEN

 


Bij HART VAN STEEN kunt u de bestelling veilig betalen. Er zijn diverse manieren om te betalen:

 

 • iDEAL
 • Creditcard
 • Bancontact
 • PayPal
 • Apple Pay
 • SEPA
 • Klarna

 

Betalen met iDEAL
Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren kunt u gemakkelijk en direct online betalen met iDEAL. U rekent dan af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Verschillende banken in Nederland ondersteunen het internetbankieren. Voorbeelden van banken die internetbankieren ondersteunen zijn: ABN AMRO, ING, Rabobank, Fortis, SNS en Triodos Bank. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmogelijkheid. Vertrouwd en veilig afrekenen in de betaalomgeving van uw eigen bank.

Betalen met Creditcard
U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren. Om u creditcard gegevens te beschermen worden de gegevens gecodeerd en via een beveiligde verbinding verstuurd.  Wij berekenen geen extra kosten voor het betalen met de Creditcard.

Betalen met Bancontact
Bij HART VAN STEEN merken wij dat er steeds meer interesse komt vanuit België. Om deze reden hebben wij de betaalmogelijkheid ‘Bancontact’ toegevoegd. Dit is de meest gebruikte betaalmethode van België. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmogelijkheid.

Betalen met PayPal
Bij Marketingscriptie.nl kunt u er ook voor kiezen om te betalen met PayPal. Dit gaat eenvoudig door het e-mailadres en wachtwoord van de PayPal rekening in te voeren. Hierbij hebt u geen bank- of creditcard nodig. De gegevens worden veilig opgeslagen door PayPal. Gemakkelijk en eenvoudig betalen via een eigen PayPal rekening. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmogelijkheid.

Betalen met Klarna.
Sommige klanten geven er de voorkeur aan achteraf te betalen na ontvangst van de bestelling. Ook prima. U kunt bij onze websites kiezen voor achteraf betalen via de betrouwbare, internationale organisatie Klarna©. U kunt zich zonder u te hoeven registreren bij Klarna© op onze websites een bestelling plaatsen. Doorgaans is het bij achteraf betalen via Klarna voldoende om uw e-mailadres en postcode in te vullen. Voor vragen aan Klarna kunt u contact opnemen met de klantenservice van Klarna: 020-8082852. 
Betaal de Klarna-factuur binnen 14 dagen.
Zodra u de bestelling heeft ontvangen, heeft u 14 dagen de tijd om de factuur aan Klarna te betalen. Heeft u meer tijd nodig voor de betaling, dan kunt u inloggen bij Klarna om de vervaldatum 10 dagen op te schuiven. U betaalt aan Klarna gemakkelijk met iDEAL, of via een overschrijving. U betaalt hiervoor geen rente of éxtra kosten binnen deze betaaltermijnen. Deze service kost u extra bedrag per complete bestelling.

SEPA-betalingen.

SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Dit is de naam van de nieuwe uniforme regeling voor nationale en Europese betalingen. Een IBAN (International Bank Account Number, internationale bankrekeningnummer) is een nummer, dat alle nationale rekeningnummers vervangt. De BIC (Business Identifier Code) is een internationale gestandaardiseerde bankcode, waarmee betalingsdienstaanbieders wereldwijd kunnen worden geïdentificeerd.

Betalen met Apple Pay.
De kaartgegevens worden uit het Apple device gehaald en bevestigd met een Touch ID, Face ID of de toegangscode, dus volledig via de nieuwste Strong Customer Authentication (SCA) normen. Vervolgens ontvangt HART VAN STEEN deze gegevens. Op basis van de gekoppelde debitcard (MAESTRO) of creditcard (VISA/Mastercard) verwerkt HART VAN STEEN de betaling op die kaart en ontvangt het geld via de gekozen route.